Horoskop for Løve

22. jul - 22. aug

Månedshoroskop, september 2020

Den første uge af september kan være en ret introvert periode, men den er alletiders for alt der handler om økonomisk administration. Arbejdsprojekter trives og kolleger kommer med bedre løsninger og mere effektive ideer. Generelt er det meste af september storartet til at organisere og for økonomien, så længe du har en realistisk tilgang, eliminerer spild og maksimerer effektiviteten.

Den 6. september vil kærlighedsplaneten, Venus, bevæge sig ind i dit tegn, Løven, og det betyder at resten af måneden forsødes af behagelige relationer og dejlige aktiviteter. Det er en god periode for kommunikation og for kunst og relationer til folk lokalt, så vel som til søskende, medstudenter og rejsende.

Selv om den sidste del af september er god for dig, når det gælder arbejde og økonomi, er der stadig en del omvæltninger i arbejdsmiljøet, som i den grad har indflydelse på livskvaliteten. Der vil være mange kontroverser på jobbet indtil slutningen af året, og den kloge Løve lader sig ikke involvere i ondartede skænderier omkring principper og ideologier. Ved at fokusere på omstrukturering og praktiske løsninger, opnår du fordele, mens andre spilder deres energi.

Dagens Horoskop